Trapliften

28-06-2017

Prijs u gelukkig met een traplift

Vindt u het ook zo lastig telkens hulp te moeten vragen om die trap op te geraken? Hapt u dan ook steevast naar adem als u eindelijk veilig boven bent? Wil u niettemin graag langer kunnen genieten van uw eigen huis?

Herwin moeiteloos uw vrijheid met een traplift van Comfortlift. Een traplift die garant staat voor de beste prijs-kwaliteit. Wij installeren een uitgebreid gamma trapliften tegen scherpe prijzen, niet alleen in West-Vlaanderen, maar over gans Belgiƫ.

Niet alleen de prijs van een traplift telt

Met een uitmuntende kwaliteit en klantgerichtheid garandeert Comfortlift Orona een oplossing op maat van uw trap en leefomgeving. Voor elk type trap installeren wij de meest geschikte traplift, dit overal in Belgiƫ.

Een lange levensduur en aandacht voor het grootste comfort in ruil voor de kostprijs van uw traplift. U wil toch ook waar voor uw geld!

Wat is een traplift?

Een traplift is een stoel die wordt voortbewogen door een elektromotor over een rail die is bevestigd op een trap. Een traplift wordt, indien mogelijk, bij voorkeur langs de muurzijde van de trap aangebracht. ... Over het algemeen zijn er voor de installatie van een traplift geen bouwkundige werkzaamheden nodig.

Onder trapliften verstaan we alle liften die over de trap, diagonaal, bewegen. Deze groep is onder te verdelen in:

  • plateau trapliften, bedoeld voor rolstoelen
  • stoelliften, een traplift waarbij men zittend over de trap beweegt.
  • kindertrapliften, een traplift met een zitting speciaal geschikt voor kinderen.
  • buitentraplift, ontworpen voor buitengebruik en is weerbestendig.
  • obesitas traplift, bedoeld voor mensen met extreem overgewicht belastbaar tot 300 Kg.

Een traplift biedt uitkomst aan mensen die niet zelf trap kunnen lopen. Dit kan komen door ouderdom, ziekte, overgewicht of men vindt het om een andere reden niet prettig om trap te lopen. Een traplift zorgt er dan voor dat men niet zelf trap hoeft te lopen en toch veilig boven komt. Dit is niet alleen prettig voor de persoon zelf, maar geeft de omgeving ook een rustgevend gevoel. Tevens behoudt de persoon zijn vrijheid en zelfstandigheid. Het grote voordeel is dat het huis niet verbouwd hoeft te worden en dat men niet hoeft te verhuizen naar een gelijkvloerse woning.

Aannemers Vlaanderen  / Camberg 15 - Ninove
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin